Auto schade herstel

Als het gaat om auto schade herstel kun jij je geen betere partner wensen. Maak dus gebruik van onze diensten als het gaat om auto schade herstel. Het is gewoon verstandig om wanneer je schade aan de auto hebt meteen door te rijden naar onze vestiging in Bergeijk.

We kunnen de schade aan jouw auto uitstekend en kundig taxeren

We staan als specialist in auto schade herstel nadrukkelijk voor volledig schadeherstel. Geroemd wordt onze zeer snelle service en als geen ander zijn we in staat om op basis van onze expertise en ervaring een taxatie van de schade te maken. We vragen voor onze diensten steeds de meest vriendelijke prijzen en als je met jouw schadeauto komt, dan regelen wij uiteraard vervangend vervoer voor jou. Zo kun jij gewoon je ding blijven doen terwijl wij snel aan de slag gaan om de schade aan jouw auto weer te herstellen.

Vier jaar garantie

Kies je voor ons als expert in auto schade herstel, dan krijg je standaard vier jaar garantie op de geleverde diensten. Het zegt veel, zo niet alles, over het vertrouwen dat we hebben in de werkzaamheden die we uitvoeren. We kunnen je wat betreft auto schade herstel op de beste manier ontzorgen. Zo nemen we ook graag de afhandeling van de schade met de verzekering voor onze rekening. Dat bespaart jou veel papierwerk en stress.

Kies je voor spotrepair, dan bespaar je erg veel geld

Kies je voor ons, dan kies je nadrukkelijk voor service en kwaliteit. Onze medewerkers weten van wanten en zijn steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van auto schade herstel. Zo kunnen we je bijvoorbeeld ook spotrepair bieden. Voorheen was het bij schade zo dat in vrijwel alle gevallen de gehele auto gespoten moest worden. Bij spotrepair echter, is dit niet langer aan de orde. Schade kan met spotrepair plaatselijk gespoten worden. Groot voordeel van deze werkwijze is wel de prijs. Het mag duidelijk zijn dat spotrepair veel goedkoper is dan het volledig laten spuiten van de auto. Nog een extra reden dus om vooral voor ons te kiezen. Schade? Rijd dan meteen door naar Bergeijk. Daar kunnen onze specialisten je altijd op de beste manier van dienst zijn en je zelf helemaal ontzorgen. Wat wil je nou nog meer wanneer je te maken hebt met schade aan de auto? Niets toch!