Schadeherstel

Niets is vervelender dan schade aan je auto. Niet echter als je kiest voor ons als specialist in schadeherstel. Het is bij schade dan ook verstandig om meteen naar onze vestiging in Bergeijk te rijden. Als geen andere specialist in schadeherstel kunnen we je van dienst zijn en zelfs helemaal ontzorgen. En uiteraard regelen we ook vervangend vervoer, zodat jij gewoon je gang kunt gaan. Ondertussen gaan wij aan de slag met schade aan jouw auto.

Je kunt rekenen op een zeer snelle service

Wij staan als specialist in schadeherstel voor volledig schadeherstel en staan ondertussen bekend vanwege onze altijd zeer snelle service. We hebben schade expertise en kunnen prima een taxatie van de schade uitvoeren. Ons dienstenpakket wat betreft schadeherstel is zeer breed. Het is goed om te weten dat we al onze diensten echter tegen zeer vriendelijke prijzen aanbieden.

Garantie van vier jaar op schadeherstel

Je krijgt op onze werkzaamheden een garantie van vier jaar en dat zegt genoeg over hoeveel vertrouwen we in onze eigen werkzaamheden hebben. We kunnen desgewenst ook de afhandeling met de verzekering voor onze rekening nemen. Het bespaart jou veel stress en papierwerk, terwijl wij precies weten hoe we de afhandeling moeten verzorgen. Heel verstandig dus om bij schade meteen naar onze vestiging in Bergeijk te rijden. Dan weet je namelijk zeker dat het helemaal in orde komt. 

We nemen graag het gehele traject voor onze rekening

We staan als specialist in schadeherstel bekend als een universeel schadeherstelbedrijf en nemen graag het gehele traject wat betreft schadeherstel voor onze rekening. Dus van taxatie van de schade tot het afleveren van de auto die er na onze werkzaamheden weer als nieuw uitziet. Bij ons kies je altijd voor kwaliteit en de best denkbare service.

We worden geroemd om onze expertise en service

Daarnaast worden we geroemd om onze expertise. We zijn steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en kunnen je in dat kader bijvoorbeeld ook spotrepair bieden. Bij schade hoeft je auto tegenwoordig niet meer helemaal gespoten te worden. Er kan middels spotrepair ook plaatselijk gespoten worden en dat bespaart je heel erg veel geld. Alleen dat al is een reden om toch vooral voor ons als specialist in schadeherstel te kiezen. Logisch dus dat als je schade aan de auto hebt meteen doorrijdt naar Bergeijk. Wij ontzorgen je op de best denkbare wijze en vanwege het vervangend vervoer dat we aanbieden, kun jij gewoon je gang blijven gaan en draait alles gewoon door.