Spotrepair

Als het adres voor schadeherstel kunnen wij je op veel gebieden van dienst zijn, zoals spotrepair. Sterker nog; als je schade aan de auto hebt kunnen wij het gehele project voor onze rekening nemen. Wij kunnen je op de beste manier ontzorgen en kunnen ook de afwikkeling met de verzekering voor onze rekening nemen.

We staan voor vakkundig spotrepair

We staan voor vakkundig schadeherstel, iets wat we doen vanuit onze centrale vestiging in Bergeijk. Bij ons kun je rekenen op een zeer snelle service en ook als het gaat om de taxatie van schade kun je ons prima inschakelen. Heb je dus schade aan de auto, dan doe je er verstandig aan om meteen de weg naar Bergeijk te kiezen. Dan weet je namelijk dat het goed komt. Voor onze diensten hanteren we altijd zeer scherpe prijzen. Schade aan de auto is immers al erg genoeg.

Wij regelen uiteraard vervangend vervoer voor jou

Breng je de auto naar ons toe, dan regelen we vervangend vervoer voor jou. Zo kan alles gewoon doorgaan terwijl wij aan de slag gaan met het herstellen van de auto. We werken geheel onafhankelijk en bieden liefst vier jaar garantie op onze werkzaamheden. Om genoemde redenen mogen we ons ondertussen het adres voor schadeherstel in De Kempen noemen. En daar zijn we maar wat trots op. We staan voor ontzorging. Zo handelen we ook het papierwerk met de verzekeraar graag voor je af.

Spotrepair kan je veel geld besparen

Als universeel schadebedrijf zijn we steeds op de hoogte van de nieuwste technieken wat betreft schadeherstel. Zo zijn we bijvoorbeeld ook het adres voor spotrepair. Voorheen moest bij schade vaak de gehele auto gespoten worden. Met spotrepair is dat niet langer nodig. Spotrepair staat voor het plaatselijk spuiten van de auto. Dat betekent dus meteen ook dat spotrepair en behoorlijk wat geld kan besparen. En dat zal ook jou als muziek in de oren klinken. Bij spotrepair en bij al onze andere werkzaamheden, zoals carwrappen, hebben we steeds oog voor het milieu. We werken aan een duurzaam resultaat en proberen de planeet zo weinig mogelijk te belasten. Daardoor zijn we simpelweg jouw ideale partner als het gaat om het herstellen van de schade aan de auto. Bij ons krijg je altijd te maken met gespecialiseerde medewerkers die borg staan voor het beste resultaat. Bij schade rijdt je dus meteen naar ons in Bergeijk. Dan weet je namelijk dat het goed komt.